top of page

IRODAHELYISÉG PÁLYÁZAT

 

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány olyan (szabad kapacitású és kihasználatlan) irodának megfelelő hellyel rendelkezőket keres, akik helyet tudnak biztosítani az alapítvány programjai számára az alábbi monetáris konstrukció szerint. Mindazonáltal értelmet találva hasznosítani tudja a huzamosabb ideig használatlan helyiséget.

 

Az ajánlat az alábbi elemekből tevődik össze:

  • Üzemeltetési költség

  • Állandó (Fix) irodahely

  • Flexibilis irodahely,mely nem szükséges hogy egy helyen vagy címen legyen az állandó irodahellyel és meg lehet osztva. Helyszíne és struktúrája év közben is változtatható az üzemeltető igényei szerint.

 

Állandó és Flexibilis Irodahelyek

A kb 40 m2 állandó (fix) irodahelyet az alapítvány aktívan használja.

A maximum 300 m2 flexibilis irodahelyet az alapítvány a megadott lehetőségek szerint használná. - megbeszélés és egyeztetés tárgya.

 

A fentiekre vonatkozó ajánlatunk az aktívan használt irodahely üzemeltetési költségének fizetésén felül, a bérlemény megállapított értéke az alábbi példa alapján adóalap leírásra illetve adólevonásra kerülhet. Piaci ár/érték szerint 100% adóalap leírást illetve a támogatott összeg 20%-nak a leírását a fizetendő adóból teszi lehetővé.

 

Az alábbi táblázat részletezi és számszerűsíti egy 40m2 eres fix és 150m2 flexibilis irodahely finanszírozási példáját.

 

  • Havi 40 000 HUF bruttó számlázott kifizetés (üzemeltetés)

  • Havi 130 000 HUF kevesebb adó befizetés (nem adóalap)

OTTHONT KERES AZ ORGONAMÚZEUM

 

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány otthont keres a kontinentális Európa első és egyetlen orgonamúzeumának.

KULTURÁLIS RÉSZVÉTEL

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány számos karitatív és úttörő társadalmi programot hozott létre és működtet Magyarországon.

 

Megfélemlítés Elleni Program, mely Magyarország első és egyetlen szervezett iskolai és a cybermegfélemlítés elleni programja.

Az alapítvány Európai Preventív Intézete  által működtetett Safety in Hungary  és a Safety in Europe,  program mely a Magyarországra látogatók áldozattá válását igyekszik megelőzni.  A Safety programon belül került megvalósításra a European Conference on Safety and Prevention illetve a European Safety and Prevention Award (ESPRA).

Aktív Állampolgárság, és a program keretében működtetett parlamentem.hu mely tájékoztató jellegű program és felelős, tájékozott és aktív részvételre ösztönzi a társadalmat, önkéntes és karitatív tereken egyaránt.

Jótékonysági Koncertsorozat, Európa első és egyetlen orgonamúzeumának létrehozásáért

English for Success, mely a budapesti gyermekotthonokban tanítja az angolt, kritikus gondolkodást és a felelősséget.

 

A fenti programokkal együttműködő partnereink közé tartozik a BRFK, Repülőtéri Rendőri Igazgatóság, 18 európai ország nagykövetsége, Magyarországon Akkreditált Tiszteletbeli Konzulátusi Szövetség, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, Magyar Vendéglátó és Szálloda Szövetség, több mint 300 hotel, konferencia center, és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága illetve általános és középiskolák.  

 

Alapítványunk megalakulása óta karitatív módon fizetett alkalmazottak nélkül működik. Alapfilozófiája, hogy monetáris támogatások helyett eszköz, munka és egyéb támogatással hatékonyabban tud működni és toborozni a szükséges eszközöket.

bottom of page